СДСМ: Имаме програма за развој на економијата

Гледачи: 32

Дата: 29-Јуни-2020

Време траење: 00:02:28

Категории: МАКЕДОНИЈА

Влез во Европската унија, развој на економијата, зголемување на просечната и минималната плата, отворање нови работни места, покачување на пензиите, унапредување на здравствениот систем, но и праведна државата, вети синоќа претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на граѓанската трибина на коалицијата „Можеме“ во Куманово.

Елена Георгиевска