ВМРО-ДПМНЕ: Ќе создадеме услови за достоинствен живот на сите

Гледачи: 40

Дата: 29-Јуни-2020

Време траење: 00:02:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Карванот на ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе престојува во Јегуновце, Брвеница, Ѓорче Петров и во Куманово. Вчера од Битола опозицијата со порака: Македонија е дом за сите чесни луѓе и добри домаќини, а со победата на коалицијата „Обнова на Македонија“, ќе создадеме услови за достоинствен живот на сите...

Стевче Митревски