МВР и ДИК: Фер и демократски избори се гарант за евроинтегративниот процес

Гледачи: 29

Дата: 29-Јуни-2020

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Задутре ќе се знае точната бројка на граѓани со право на глас, но претседателот на ДИК тврди дека списокот е прочистен. Заедно со министерот за внатрешни испрати порака дека изборите ќе бидат европски...

Лидија Чакар