Студентите чекаат протоколи за полагање испити

Гледачи: 46

Дата: 26-Мај-2020

Време траење: 00:02:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Студентите сакаат испитна сесија со физичко присуство, а не преку интернет, покажа анкетата на студентите од прилескиот Eкономски факултет. Владината уредба да се дозволи доколку факултетот има просторни услови и нуди заштитни мерки, велат, е потребна за вистинската проверка на знаењата. Уверуваат дека научиле со он-лајн предавањата и не биле за да си поминат на редот. Ги чекаат протоколите на факултетот и закажувањето на испитите…

Елизабета Митреска