Прилепските градинки се подготвуваат, родителите малку воздржани

Гледачи: 24

Дата: 14-Мај-2020

Време траење: 00:02:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Шесте детски градинки се подготвуваат за отворање и во исчекување на протоколите за работа. Тестирањето на вработените е закажано за 28-ми и 29-ти мај. Родителите малку воздржани. Засега една третина се изјасниле дека ќе ги носат децата в градинка...

Елизабета Митреска