Дијабетот втор најголем ризик за коронавирусот

Гледачи: 311

Дата: 25-Мај-2020

Време траење: 00:03:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Дијабетичарите се дел од најризичните групи за коронавирусот. Од вкупниот број на починати од Ковид-19 во земјава, дури 22- ца пациенти биле со дијабет. Пред камерата на МТВ велат- препораките за заштита се Библија. Секојдневието им е сменето на сите, но со олабавувањето на мерките, кај оваа група луѓе, страв и претпазливоста се зголемуваат...

Катерина Топалова