Министерот Чулев гостин во Дневникот на МРТ

Гледачи: 206

Дата: 24-Мај-2020

Време траење: 00:03:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Колку се почитува полицискиот час, ако се знае дека денеска се одбележуваат два празника? Во првиот Дневник на МРТ, Марија Котовска разговараше со министерот за внатрешни, Наќе Чулев. Тој најави соодветни поднесоци против лицата вклучени во, како што кажа, злоупотребата на помошта во Струмица...