Новинарството не е во карантин

Гледачи: 192

Дата: 15-Мај-2020

Време траење: 00:04:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Подготви: Розета Арсова
Снимател: Слаѓан Милошевски
Монтажа: Ирена Белул