Битката за храна посилна од стравот од Ковид-19

Гледачи: 262

Дата: 13-Мај-2020

Време траење: 00:04:17

Категории: МАКЕДОНИЈА

Информациите за коронавирус не стигнуваат до сите. Нема маски и ракавици за најранливите семејства во Шуто Оризари. Се потрошиле. Дистанца одржуваат колку што им е долга раката кога треба да се земе храна. Најважно за локалната власт е децата да не останат гладни...

Катерина Топалова