Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Новинарот Александар Методијев за состојбата со Ковид-19 во Германија

Гледачи: 292

Дата: 27-Апр-2020

Време траење: 00:03:27

Категории: МАКЕДОНИЈА

Германија ги ублажува мерките против Ковид-19. И покрај реакциите, Меркел попушти пред премиерите на покраините. Канцеларката стравува од втор бран и подрастични мерки кои ќе биде неизбежно да се воведат. Каква е состојбата денеска таму, Катерина Топалова разговараше со колегата Александар Методијев...