Шеќеринска: Армијата ги извршува истите задачи во борбата со пандемијата како и армиите на НАТО членките

Гледачи: 180

Дата: 16-Апр-2020

Време траење: 00:02:03

Категории: МАКЕДОНИЈА

Министерката за одбрана Шеќеринска вчера за првпат ја претставуваше Македонија, како полноправна членка на НАТО на телеконференцискиот состанок на министри за одбрана на алијансата посветен на кризата со КОВИД-19, информираше дека од искуството што го споделиле нејзините колеги речиси и да нема сојузничка армија која не ги прави истите задачи...

Лидија Чакар