Научната фела и експертите со поддршка за новите специјализирани канали

Гледачи: 341

Дата: 9-Апр-2020

Време траење: 00:02:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Отворање на специјализирани канали на македонската телевизија е добредојден и храбар чекор“, оценка на стручната и експертската фела. Велат дека пандемијата ја покажа важноста на квалитетен јавен сервис, и во смисла на структурата на информирање, и во смисла на целата општествена одговорност...

Катерина Топалова