ОБЈЕКТИВ- 12.03.2020

Гледачи: 969

Дата: 12-Март-2020

Време траење: 00:57:06

Категории: МАКЕДОНИЈА

Секој четврток низ објективот на Јавниот сервис за најважните случувања во земјава и во светот. Преку стручните мислења на нашите соговорници ќе ги анализираме состојбите во општеството и ќе бараме одговори на најгорливите прашања.