ВМРО-ДПМНЕ: Итно да се донесат дополнителни мерки за заштита

Гледачи: 101

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:00:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Потребни се итни интервенции на клиниките и план за регрутирање на медицинскиот кадар со цел соодветен одговор на ситуацијата со коронавирусот, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Предлагаат сет- дополнителни мерки.