За коронавирус се тестираат 12 пациенти, мерките важат за сите

Гледачи: 244

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:02:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема новозаразени со Ковид-19. Седумте пациенти, хоспитализирани на Инфективната клиника со коронавирус се во добра здравствена состојба и имаат лесна клиничка слика. Следниве денови дома ќе биде пуштена пациентката, што кај нас се води како прв случај на Ковид-19. Нејзините последни тестови се негативни. Денеска се проверуваат уште 12 пациенти...

Андријана Атанасовска