Постојано расте бројот на заразени од Ковид-19

Гледачи: 254

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:01:57

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нови заболени од Ковид-19 и на Балканот. Во Босна и Херцеговина има седум, во Србија 12, Хрватска регистрираше 16 заразени лица. Прв случај на коронавирус регистриран и во Турција...

Марина Ристова