Филипче: Се тестираат 12 нови пациенти за Ковид-19, состојбата на хоспитализираните е добра

Гледачи: 231

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:01:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нема новозаразени со Ковид-19. Седумте пациенти, хоспитализирани на Инфективната клиника се во добра здравствена состојба. Следниве денови ќе биде пуштена дома пациентката што кај нас се води како прв случај на заразен со коронавирус. Денеска се проверуваат уште 12-мина...