Финансиска поддршка за рибниците

Гледачи: 76

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:01:15

Категории: ЕКОНОМИЈА

Во новата програмата за рибарство и годинава ќе се помага производството на риба и инвестициите во порибувањето на езерата и реките. Финансиската поддршка за рибниците во 2020 година ќе биде 44 милиони денари.

Методија Трајков