На изборната листа на ВМРО-ДПМНЕ 95 проценти нови лица

Гледачи: 58

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:01:52

Категории: МАКЕДОНИЈА

Гордана Силјановска, Владо Мисајловски, Игор Јанушев, Александар Николовски, Игор Дурловски и Дафина Стојановска ќе ги предводат листите утврдени од Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ. Денеска конвенција на партијата, а утре лидерска средба за координација во справувањето со коронавирусот во земјава...

Марина Стојанова- Тонева