Режим на ограничено движење во цела Италија

Гледачи: 64

Дата: 10-Март-2020

Време траење: 00:02:08

Категории: СВЕТ

Италија прогласена за црвена зона поради коронавирусот. Владата во Рим воведе строг режим за ограничуавње на движењето на граѓаните. Ковид-19 е регистриран и во сите земји- членки на Европската унија. Светската здравствена организација смирува- повеќето заболени успеваат да се излечат...

Маја С. Филдишев