Прв ден од целосниот карантин поради коронавирусот во Италија

Гледачи: 49

Дата: 10-Март-2020

Време траење: 00:01:43

Категории: СВЕТ

Прв ден од целосниот карантин поради коронавирусот во Италија. Пријавени се над 9.000 заболени и 460 починати. И соседна Албанија ги пријави првите случаи на Ковид-19...

Маја С. Филдишев