Вести од светот

Гледачи: 37

Дата: 5-Март-2020

Време траење: 00:01:40

Категории: СВЕТ

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг изјави дека Алијансата проценува како да ѝ помогне на Турција, која во северна Сирија има судир со сириските сили, поддржани од Русија. Столтенберг нагласи дека Алијансата постојано ја проценува ситуацијата и ѝ дава поддршка на Турција.

Марина Ристова