Однапред ќе се знае секоја зграда на што ќе се загрева

Гледачи: 28

Дата: 4-Март-2020

Време траење: 00:02:19

Категории: ЕКОНОМИЈА

Регулаторната комисија за енергетика со предлог до Министерството за транспорт и врски за измена на Законот за градење. Се бара точно да се наведе на што ќе се грее секој нов објект. Доколку инвеститорот има поефикасен систем за оваа намена од определениот, не е спорно тоа решение и да се реализира- велат од Регулаторна...

Свето Николовски