Зголемен бројот на несреќни случаи на работното место

Гледачи: 21

Дата: 4-Март-2020

Време траење: 00:01:50

Категории: ЕКОНОМИЈА

Лани, зголемен е бројот на несреќни случаи на работното место- велат од македонското здружение за заштита при работа. Законска регулатива има, но не се почитува. Во Скопје, регионален форум на претставници од седум држави. Посебно внимание се посветува на новите стратегии на синдикатите за безбедност и здравјето при работа...

Ана Јосифоска- Тодоровска