Проекти вредни 300 милиони евра за „А“ интегрирана дозвола за РЕК Битола

Гледачи: 16

Дата: 3-Март-2020

Време траење: 00:01:59

Категории: ЕКОНОМИЈА

РЕК Битола по изборите ќе добие „А“ интегрирана еколошка дозвола. Според оперативниот план, до крајот на 2025-та треба да бидат реализирани проекти во вредност од околу 300 милини евра. Досега комбинатот завршил околу 40 проценти од обврските...

Свето Николовски