Македонски узус - Емисија 10

Гледачи: 52

Дата: 3-Март-2020

Време траење: 00:25:06

Категории: МАКЕДОНСКИ УЗУС

Во оваа емисија на „Македонски узус“ ќе видиме дали македонскиот јазик е интересен за странците. Ќе зборуваме за грижата за македонскиот јазик во една наша соседна земја. Ќе одвоиме минути за македонската детска литература...