Коронавирусот донесе загуби за туристичките агенции

Гледачи: 54

Дата: 28-Фев-2020

Време траење: 00:01:57

Категории: ЕКОНОМИЈА

Нема нови откажувања на аранжманите, но ниту нови барања за резервации, велат туристичките агенции. Очекуваат државата да помогне во рефундирање на средствата на граѓаните...

Дијана Ценевска