Заев: Ние сме фаворити на изборите

Гледачи: 66

Дата: 21-Фев-2020

Време траење: 00:00:51

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ќе се обидеме за прв пат да направиме предизборна коалиција со партија од албанскиот политички блок, вели лидерот на СДСМ, Заев. Додава- ние сме фаворити бидејќи граѓаните ги видоа резултатите за време на нашето владеење.