Мицкоски: Принцип програма со програма

Гледачи: 44

Дата: 21-Фев-2020

Време траење: 00:00:56

Категории: МАКЕДОНИЈА

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски очекува на изборите 61 пратеник. Не ја исклучува можноста потоа за разговори со Алијансата на Албанците и Алтернатива. Мицкоски категоричен - бидејќи еднаш беше прекршен принципот за формирање влада победник со победник, тоа веќе нема да важи.