Чолош: Транспарентна изборна кампања- доказ за подготвеност за процесот на преговори

Гледачи: 28

Дата: 21-Фев-2020

Време траење: 00:01:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Потребна е транспарентна изборна кампања, и тоа ќе биде главниот доказ дека народот и политичарите се подготвени за отпочнување на процесот на преговори за членство во ЕУ, изјави претседателот на парламентарната група „Renew Europe“, Дачиан Чолош, по средбата со премиерот Спасовски. Тој со порака да се покаже нов начин на водење на изброна кампања со вредности прифатливи за граѓаните...

Ана Јосифоска- Тодоровска