Двајца кинески работници во изолација, иако се без симптоми на коронавирус

Гледачи: 27

Дата: 21-Фев-2020

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од Кина пристигнале двајца работници што работат на проекти во земјава. Пред да дојдат биле во 14 дневен задолжителен карантин при што не пројавиле никакви симптоми на коронавирусот. Сега ќе бидат во дополнителна излолација од 14 дена во Извор, кичевско, соопштија здравствените власти...

Андријана Атанасовска