Судењето за организаторите на собраниските настани одложено за 26-ти февруари

Гледачи: 25

Дата: 21-Фев-2020

Време траење: 00:02:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

За да ѝ се овозможи на одбраната увид во доказите кои не им биле доставени, Кривичниот суд реши судењето за организаторите на насилството во Собранието од 27-ми април да се одложи и да почне на 26-ти февруари. Одбраната тврди дека обвинението е на стаклени нозе, додека обвинителката Русковска смета дека ова е обид на одбраната за одолговлекување на постапката...

Фиљана Кока