Запленетиот кокаин во Крушопек дел од голема количина наменета за земјава

Гледачи: 31

Дата: 20-Фев-2020

Време траење: 00:01:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Синоќа голема полициска акција во скопски Крушопек поради недозволена трговија со дрога. Приведени се четири лица, а запленет е еден килограм кокаин. Пронајден бил во магацин за овошје. Операцијата била дел од голема меѓународна акција за сузбивање шверц со наркотици...

Наташа Гркова- Петрушевска