Спасовски: Се бара одржливо решение за пасошите

Гледачи: 19

Дата: 20-Фев-2020

Време траење: 00:00:56

Категории: МАКЕДОНИЈА

Владата бара решенија за надминување на проблемот со издавање патни исправи. Премиерот Спасовски засега не открива детали, но смета дека е неодговорно само пред една недела да биде информиран за недостатокот на обрасците.