Почна истоварот на патниците од „Дајмонд Принцес“

Гледачи: 22

Дата: 19-Фев-2020

Време траење: 00:01:55

Категории: СВЕТ

По двонеделен карантан повеќе стотици патници се истоварија од крузерот „Дајмонд Принцес“ закотвен во јапонскиот град Јокохама. Здравствените власти уверуваат- оние што заминуваат се со негативни резултати на вирусот. На бродот беа потврдени 540 случаи на заразени мегу 3.700 луѓе...

Марина Ристова