Финансиска помош за млади земјоделци

Гледачи: 49

Дата: 19-Фев-2020

Време траење: 00:01:05

Категории: ЕКОНОМИЈА

Младите фармери кои сакаат да почнат сопствен бизнис, со годишната програма за поддршка на земјоделството, можат да добијат по 20 илјади евра. На огласот кој трае до 10 март право да конкурираат имаат земјоделци до 40 годишна возраст...

Методија Трајков