Вести од светот

Гледачи: 17

Дата: 19-Фев-2020

Време траење: 00:01:56

Категории: СВЕТ

Меѓународно признаената влада во Либија ги суспендираше преговорите за прекин на огнот. Одлуката доага по најновиот напад на пристаништето во Триполи отоврено за увоз на храна и други производи...

Марина Ристова