Забележителен пад на бројот на заразени од Ковид-19

Гледачи: 19

Дата: 18-Фев-2020

Време траење: 00:01:55

Категории: СВЕТ

Бројот на новозаболени од коронавирусот во Кина се намалува. Најголема смртност има кај лицата постари од 80 години, а кај 80 насто случаи болеста минува со поблаги симптоми, велат кинеските здравствени власти...

Марина Ристова