Со премиера Прилепскиот театар одбележува 70 години

Гледачи: 51

Дата: 17-Фев-2020

Време траење: 00:01:58

Категории: КУЛТУРА

Со вечерашната премиера на претставата „Лажговци“ почнува одбележувањето на 70 годишнината од постоењето на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“. Воедно, во чест на јубилејот, утре е музичко- сценскиот спектакал и почнува неделата на театарот...

Елизабета Митреска