Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Иднината, овде и сега

Гледачи: 243

Дата: 17-Фев-2020

Време траење: 00:26:34

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Фраерчево се вика Давид. Второодделенец во ОУ „Аврам Писевски“. Совршено знае по колку десетки и единици има секој двоцифрен број и како се прави бетон.Татко му вели дека многу го интересира архитектурата, цртањето планови за куќи, градењето со лего коцки,
но Давид е момче, долетано на оваа планета од некоја друга димензија? Во нашава димензија му закачиле некоја нишка од аутистичниот спектар. Го сретнавме во приказната за инклузивното основно училиште...