Три деца во потешка состојба поради компликации од грип

Гледачи: 46

Дата: 14-Фев-2020

Време траење: 00:01:19

Категории: МАКЕДОНИЈА

Три деца се во потешка состојба, поради компликации од сезонскиот грип. Покрај грипот, имаат и други болести, информира директорката на Клиниката за детски болести. Ниту едно од децата не е на апарати за дишење. Поради грипот, уште 14 други пациенти се под надзор на медицинските тимови на Детската клиника...

Андријана Атанасовска