Вести од светот

Гледачи: 26

Дата: 14-Фев-2020

Време траење: 00:02:14

Категории: СВЕТ

Првата група француски државјани, кои беа евакуирани од кинескиот град Вухан, по две недели се пуштени од карантин. Никој од вкупно181 лице не е позитивен на вирусот. Друга група, од 157 лица, која се наоѓа на југот на Франција, сè уште е во карантин, од кои 122 ќе бидат пуштени на 16-ти февруари, а останатите на 23-ти...

Марина Ристова