ДУИ: Поддршка за законите, нема проблеми со СДСМ

Гледачи: 44

Дата: 14-Фев-2020

Време траење: 00:00:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

ДУИ ги поддржува сите закони во Собранието, вклучително и Законот за јавно обвинителство. Не го условува неговото изгласување со ништо, изјави Артан Груби. Интегративците очекуваат тие да се донесат, и во недела да се распушти Собранието. Груби тврди дека нема никакви недоразбирања со коалицискиот партнер СДСМ...