Спасовски: Сите договорени закони мора да се донесат

Гледачи: 24

Дата: 14-Фев-2020

Време траење: 00:00:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Сите законски решенија кои што се договорени мора да се донесат пред да се распушти Собранието, вели премиерот Спасовски. Имаме коректни релации со ДУИ. Убеден сум дека ќе го финализираме договореното и ќе одиме на избори...