Субвенции за органско производство

Гледачи: 75

Дата: 14-Фев-2020

Време траење: 00:01:07

Категории: ЕКОНОМИЈА

Земјоделците кои се занимаваат со органското производство имаат право од 30 до дури 100 проценти поголеми субвенции од другите фармери. Овој вид храна се повеќе сѐ бара како на пазарите во светот, така и во нашава земја...

Методија Трајков