„Мојот маж“- премиера на Драмски театар според расказите на Румена Бужаровска

Гледачи: 43

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:01:56

Категории: КУЛТУРА

Од колажот раскази на авторката Румена Бужаровска, во режија на Нела Витошевиќ на сцената на Драмскиот театар на 15-ти февруари премиерно ќе биде изведена претставата „Мојот маж“...

Александра Спировска