Јавен повик за развој на плански региони

Гледачи: 22

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:01:35

Категории: ЕКОНОМИЈА

Осум центри за развој може да аплицираат на јавниот повик на Министерството за земјоделство за подобрување на руралната и патната инфраструктура, за да се олесни пристапот до земјоделските парцели. Јавниот повик ќе трае до 25-ти февруари. Лани биле инвестирани над 24 милиони денари...

Дијана Ценевска