Што е ВИ?

Гледачи: 29

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:19:28

Категории: НАУЧЕН СПЕКТАР

Развојот на светот се должи на техничко- технолошките процеси, информациските процеси, на многубројните откритија, користењето на знаењето во истражувачките проекти. Науката ги проширува нашите видици и нашите можности...