Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Заеднички концерт на слепите лица и телесните инвалиди

Гледачи: 102

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 01:10:28

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

Снимка од првиот заеднички концерт што го организираа Здруженијата на телесните инвалиди МОБИЛНОСТ СКОПЈЕ и КУД БИЛЈАНА - Скопје