Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Разговори зад сцената

Гледачи: 42

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:22:20

Категории: ПЕТТИОТ АНГЕЛ

На сцената артисти, зад неа одлични соговорници учесниците на Меѓународниот театарски фестивал ИГРИ БЕЗ МАСКА. Во оваа емисија се поместени искажувањата на гостите од Србија, Романија, Босна....